Uw eerste stap naar een rookvrij leven

Wilt u stoppen met roken en daarbij graag hulp ontvangen? U kunt zich hier aanmelden voor coaching bij Medipro. Vul het onderstaande formulier in en Medipro neemt zo snel mogelijk telefonisch contact met u op om een afspraak in te plannen.

Medipro aanmeldformulier




    Wij gaan zorgvuldig om met uw gegevens en gebruiken deze alleen om u te informeren over een coachingstraject bij Medipro. Medipro zal eenmalig per e-mail en/of telefonisch contact met u opnemen voor aanvullende informatie of voor een persoonlijke toelichting op de coaching. U zit nergens aan vast, het advies is geheel vrijblijvend. Wil u dit toch niet meer, dan kunt u uw toestemming intrekken via het formulier op onze website.

    Bedankt voor uw aanvraag

    Wij zijn ontzettend trots op u dat u een grote maar belangrijke stap heeft gezet naar een rookvrij leven! Om u alvast voor te bereiden op uw traject kunt de video van één van onze coaches bekijken.

    Deel uw eerste stap met vrienden en/of familie

    Uw vrienden/familie helpen te stoppen met roken? Laat ze met u meedoen!

    Ervaringen van Gestopte rokers

    Jiska Reesink
    5/5
    Het-nieuw-logo-van-Google-e1441130561430

    Ik ben enorm geholpen door Frank. Hij heeft mijn specifieke situatie in de behandeling meegenomen en dat hielp om serieus genomen te worden en steun te ervaren.

    Tom Jansen
    4/5
    Het-nieuw-logo-van-Google-e1441130561430

    Gewoon stoppen lukt na diverse pogingen (meestal) simpelweg niet. Coach medipro in mijn geval juiste stok achter de deur. Maar inderdaad: je eigen motivatie moet aanleiding zijn om te willen stoppen

    Nyncke de Groot
    4/5
    Het-nieuw-logo-van-Google-e1441130561430

    Prima geholpen ben al 2 jaar van roken af z’n beetje. Fijn dat je altijd even met iemand kan bespreken waar je tegen aan loopt.